Wij leugenaars

Wij leugenaars

Onze recensie

Aan een mysterieus ongeval op hun vakantie houdt Cadence onverklaarbare hoofdpijnen en migraineaanvallen over. Vorig jaar heeft haar moeder haar daarom van het vakantie-eiland weggehouden maar dit jaar staat Cady erop om terug te gaan om hopelijk haar geheugen terug te krijgen.

Ze hoopt ook de Leugenaars (haar neefje Johnny, nichtje Mirren en Gat) daar terug te zien, omdat het al twee zomers geleden is dat ze elkaar hebben gezien. Maar ze hoopt vooral van hen meer informatie te krijgen over het ongeluk en alles wat zich daarrond heeft afgespeeld, omdat ze zich dat allemaal niet meer kan herinneren.

Wij leugenaars is echt een uitzonderlijk verhaal en ik wil onder geen beding iets teveel zeggen. Ik kan alleen maar aanraden om het boek meteen op te pakken en uit te lezen. Zelf vond ik het in het begin wat doorbijten, maar geloof me: je weet niet wat je nog te wachten staat. Bijt door. nOp de flap staat er ‘wij leugenaars is onvergetelijk’. Dat vond ik een straffe stelling om te poneren op de voorflap van een boek, maar nu kan ik het alleen maar beamen. Maak ik jullie nu nieuwsgierig? De vakantie komt eraan, ga lezen!

Nieuw

Thema's

Leeftijd

Auteur