De Storm

Storm

Onze recensie

Storm woont met zijn vader en zus Sterre aan zee. Hij kan goed surfen. Zijn vader, een kunstschilder, heeft ook een surfwinkel. Mara is zijn beste vriendin. Als er een nieuwe jongen op school komt, raakt Storm in de war. Hij weet niet hoe hij met Will moet omgaan. Is hij verliefd?

Mara en Sterre merken sneller dat er iets aan de hand is, maar Storm moet het zelf nog uitzoeken. Dat Will eerder op meisjes valt, maakt het gemakkelijker. Storm beslist om ‘gewoon’ te zijn. Maar tijdens de zomervakantie leert hij zichzelf beter kennen.

Op een dag haalt hij een klein meisje dat zich te ver in zee gewaagd heeft, uit het water. Zijn vader, zijn zus en Mara zijn trots op hem. Storm leert zo Florian kennen die hem ter hulp kwam tijdens de reddingsactie. Samen staan ze de volgende dag op de voorpagina van de krant. Florian logeert met zijn ouders en zusjes in een hotel vlakbij en trekt de volgende weken vaak op met Storm en Mara. Het wordt dus een bijzondere vakantie voor Storm die ontdekt wie hij is en dat ook aan de buitenwereld durft laten zien.

Nieuw

Thema's

Leeftijd

Auteur