prim

Prim

Onze recensie

Tijdens de vakantie ontmoet Anna de mysterieuze Prim. Ze zijn van ongeveer dezelfde leeftijd, maar Prim zegt niet veel. Na een paar dagen samen komt Anna wel te weten dat Prims moeder er niet meer is en dat ze alleen bij haar vader woont. Door haar weigering om naar huis te gaan, vermoedt Anna dat er meer aan de hand is.

Later blijkt dat er inderdaad dingen gebeuren tussen vader en dochter die niet correct zijn. Nadat Prim beslist heeft dat ze niet meer naar huis wil, kunnen de meisjes bij Anna’s oma terecht. Enkele dagen later ontmoeten ze op het strand Remi en Julian en ze blijven bij de jongens logeren. Het lijkt stilaan beter te gaan met Prim en als Julian zegt dat hij iemand kent die haar kan helpen, is ze zelfs bereid te gaan praten. Maar dan valt de politie het appartement binnen en worden ze allevier opgepakt.

Zodra de politie op de hoogte is van het misbruik, wordt Prim overgebracht naar een instelling. Voor Anna begint een lijdensweg van aan de zijlijn. Ze wil haar vriendin helpen en er voor haar zijn, maar haar ouders, Julian en de begeleiders in het centrum maken dat helemaal niet gemakkelijk.

Nieuw

Thema's

Leeftijd

Auteur