Mette tours France

Mette tours France

Onze recensie

Omdat hun ouders bij KLM werken, mogen Mette en Jort mee met een bijzondere chartervlucht van journalisten die de aankomst van de Tour de France verslaan. Vijf dagen Parijs ! Als dat niet leuk is.

Aan boord krijgen ze al extra aandacht: Mettes moeder is stewardess, de vader van Jort captain van de vlucht. Dus mogen ze ook even in de cockpit. Céleste, een vriendin van Mettes moeder wacht hen op aan de luchthaven. Ze logeren in haar hotel. Terwijl ze even de omgeving verkennen, betrapt Mette een gauwdief, en zo belanden ze meteen in een spannende situatie. Maar er staat hen nog veel meer te wachten als Mette een mooie halsketting uitkiest.

De volgende dagen verkennen ze ongestoord de mooiste plekjes van Parijs: de Sacré Coeur, de Eiffeltoren, de Seine, maar als Mette en Jort even alleen zijn, slaan de boeven toe. Gelukkig houden de kinderen het hoofd koel en kunnen ze uit de hachelijke situatie ontsnappen.

Eind goed, al goed. Als de boeven gesnapt worden, wacht Mette en Jort een mooie beloning. Dat reisje naar Parijs zullen ze niet licht vergeten.

Nieuw

Thema's

Leeftijd

Auteur