Mammoet

Mammoet

Onze recensie

Theo is een schatrijke jongen die veel tegen zijn zin moet doen : “ want je ouders willen het beste voor je.” Zijn vader is een beroemde filmster en zijn moeder is de baas van een hele grote koekjesfabriek. Zij vinden hun zoontje ‘heel bijzonder’.

Theo kan inderdaad heel veel: dansen, judo, voetballen, rekenen, zingen, piano spelen …. Theo is ‘heel bijzonder’ maar niet in de betekenis die zijn ouders eraan geven. Hij kan immers zo maar verdwijnen naar het oerwoud in de buurt van hun nieuwe huis. Daar ontdekt hij pretpark De Oertijd, waar hij ongelooflijk spannende avonturen beleeft met vreemde wezens zoals sabeltandkonijnen, een Ruigtaler , Kraggkaken én zelfs een heuse mammoet.

Wie van grapjes én van avontuur houdt, zal dit een fantastisch verhaal vinden. Misschien krijg je wel zin om er stukjes uit te dramatiseren met je vrienden of om zelf een stripverhaal te tekenen en te schrijven?  Kinderen die wat moeite hebben met veel tekst of dikke boeken, zullen de vele prentjes en de korte teksten leuk vinden.

Nieuw

Thema's

Leeftijd

Auteur