Kleine ijsbeer en de pandaberen

Onze recensie

Lars, de kleine ijsbeer, is op wandel op zijn eigen witte Noordpool. Wanneer hij mensen  ziet, die een enorm cruiseschip in rijden, kan hij zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Hij raakt echter opgesloten in het schip, dat snel van de Noordpool weg vaart. Gelukkig vindt hij een lieve muizenfamilie aan boord. Zij helpen hem naar buiten bij de eerstvolgende haven. Maar … nu is hij in China! Weer vindt hij vrienden die hem helpen:  Ping en Pong, twee pandabroertjes. Na nog enkele avonturen bereikt Lars gelukkig opnieuw zijn veilige thuishaven.

Wie kent Lars, de kleine ijsbeer niet?  In opeenvolgende boeken, TV-series en 2 bioscoopfilms zagen we hem al vele avonturen beleven. Hij blijft de harten van klein en groot beroeren. In dit nieuwe boek is dit niet anders. Deze keer maken we kennis met China, de Chinese muur en de pandaberen. Het verhaal wordt opnieuw geïllustreerd met zachte aquarellen.

Kleine Lars blijft telkens weer charmeren met zijn naïeve nieuwsgierigheid en zijn talent om overal nieuwe vrienden te maken.

Lut Vanderaspoilden

Nieuw

Thema's

Leeftijd

Auteur