Juf Jet is top!

Juf Jet is top!

Onze recensie

Juf Jet houdt van de kleur rood, ze houdt van haar kip en ze rijdt met een gele bus. Juf Jet houdt ook van haar klasje. Ze helpt de kinderen met lezen en rekenen. Ze lost ruzies en problemen op. Ze helpt om het poesje van Mei terug te vinden en zorgt er voor dat grote Jan uit de zesde klas Loes niet meer pest. De kinderen van haar klas zijn dol op juf Jet.

Daarom bedenken ze een verrassing voor haar verjaardag. Ze verven de oude gele bus van juf Jet in de garage van de pa van Mo. Juf Jet is heel blij en fier. Ze rijdt met haar klasje in de bus naar zee. Iedereen krijgt een ijsje.  Dan is het schooljaar voorbij. Volgend jaar moeten de kinderen naar een andere klas. Maar Juf Jet heeft iets leuks bedacht. Elk kind krijgt een boek.

In het boek staan mooie prenten met veel kleuren. De prenten leren dingen over juf Jet of over Loes, Mo en Mei. Op de prenten zie je hun kamer en wat ze graag doen. Loes speelt gitaar. Mei heeft een wit poesje. Mo gaat naar een vreemd land op vakantie. nnIk ben Hanna. Ik ben zes jaar en zit in de eerste klas. Ik kon dit boek helemaal zelf lezen. nHet boek is top! nnHanna (6 jaar)n

Nieuw

Thema's

Leeftijd

Auteur