Hallo, tot ziens en alles daartussen

Hallo, tot ziens en alles daartussen

Onze recensie

Clare en Aidan zijn twee jaar samen. Maar nu aan het einde van de middelbare school gaan ze elk een andere kant van het land uit om te studeren aan de universiteit. Clare vertrekt naar New Hampshire, Aidan naar Californië. Voor ‘Thanksgiving’ zien ze elkaar niet terug.

Clare is een controle freak. Hoe verliefd ze ook is op Aidan, toch denkt ze dat het beter is om een punt achter hun relatie te zetten en allebei ‘vrij’ aan een nieuw leven te beginnen. Maar dat doet pijn. En daarom heeft ze een lange afscheidsavond in elkaar gezet langs de plekken die voor hen belangrijk waren. Ze vertrekken bij de middelbare school, lopen langs bij vrienden, gaan naar het strand, naar de bowlingbaan, naar Andy’s feestje, belanden in het politiebureau om te eindigen bij Aidan thuis.

Een lange avond en nacht dus waarin de spanning oploopt, want Aidan begrijpt eigenlijk niet waarom Clare een punt wil zetten achter hun relatie. Moeten ze elkaar loslaten? Is dat de juiste beslissing of gewoon de gemakkelijkste? Jennifer E.Smith dompelt je onder in een emotioneel kluwen van gedachten en gevoelens. Hallo, tot ziens en alles daartussen levert een boeiende zoektocht op. Terwijl ze ronddwalen in de nacht ontdek je als lezer het verhaal van Clare en Aidan. Hoe leerden ze elkaar kennen, in welke familie groeien ze op, wie zijn hun vrienden…

Je ontdekt vooral dat volwassen worden en keuzes maken lang niet gemakkelijk is! Vrienden en familie hebben een eigen mening, maar Clare en Aidan moeten het zelf uitzoeken. Het einde van dit verhaal is verrassend en fijn !

Yvonne

Nieuw

Thema's

Leeftijd

Auteur