Elke dag iemand anders

Onze recensie

Voor alle fantasierijke energieballen daarbuiten, jong en oud. Dit is hét prentenboek voor jullie. Je herkent vast de wonderlijke werelden waar je hoofd je heen voert. De prinsen en heldinnen die je in een oogopslag wordt. Tegelijk herken je misschien wel hoe je je soms in al je droombeelden vergaloppeert. Hoe je jezelf verliest. Te hard gaat. Onbeholpen bruuskeert. En stilvalt…

Voor alle ingetogen burgers daarbuiten, jong en oud. Dit is hét prentenboek voor jullie. Je herkent vast hoe je soms wordt meegesleurd in een wereld die de jouwe niet is. Hoe de fantasierijke energieballen daarbuiten je leven binnenrazen, alles op stelten zetten met pracht en praal, met avontuur en trommels, en weer buitenwervelen. En jij blijft achter. Tussen de brokstukken. Om te lijmen.

Fantasierijke energieballen, ingetogen burgers. Dit is een boek voor jullie allebei. Voor de energieballen, om even stil te staan bij het tempo waarop je je medemens verplicht met je laat walsen. Voor de ingetogen burgers, om het sleeptouw niet altijd af te slaan. En om die ene zin achter de hand te hebben om de fantasierijke energieballen tot reflectie te brengen. Welke zin? Lees dit prachtig geïllustreerde prentenboek, waar de beelden van het blad springen van levendigheid. Tot het einde. Dan kom je er zelf wel achter.

 

Eline Zenner

 

Nieuw

Thema's

Leeftijd

Auteur