De laatste kans op kosmos

De laatste kans op kosmos

Onze recensie

Waarover gaat het? Het boek brengt een mix van drie verhalen op drie verschillende tijdstippen. In het verleden volgen we Alexander van Humboldt, die op expeditie gaat en zoveel mogelijk wetenschappelijk onderzoek wil doen. Maar de reis lijkt wel te worden achtervolgd door pech.

In het heden volgen we Ite, die een tijdje geleden haar moeder is verloren. Sindsdien is Kyra, een collega en vriendin van haar moeder, in de buurt om haar en haar vader op te vangen. Na het verlies van haar jonge pup Mops is Ite ontroostbaar en gaat ze met haar vrienden Jens en Hanne op onderzoek uit. Ze vraagt zich af waarom Mr. Nichols zo’n interesse in Mops had getoond… en wat er in de toekomst zou kunnen gebeuren? Natuurlijk mag ik hier niet alles prijsgeven, dan is leesavontuur zelf niet meer spannend!

De laatste kans op kosmos zit vol mysterieuze gebeurtenissen en dus scheep je als lezer snel mee in op de expeditie op zoek naar de saboteur, en in het heden word je gegarandeerd onderdeel van het onderzoeksteam naar Nicholls. Door die achtervolgende stijl blijft het spannend, al duurt het wel even voor de actie en spanning helemaal ontplooien.

 

Nieuw

Thema's

Leeftijd

Auteur