Agent en Boef

Agent en Boef, het tweede grote verzamelboek

Onze recensie

De verhalen in dit boek gaan over een leuk duo: Agent en een Boef. Agent past erop dat Boef in de gevangenis blijft, maar Boef weet altijd op een grappige manier te ontsnappen. Agent achtervolgt Boef dan een hele weg lang. Maar Boef haalt grappen en slimme trucjes uit zodat Agent hem niet te pakken krijgt. Toch slaagt Agent er telkens in Boef weer terug bij hem in de gevangenis – in zijn living- te krijgen, op een slinkse en slimme wijze. Agent en Boef maken allerlei toestanden mee, Boef is op zoek naar vrijheid en wil steeds ontsnappen, maar eigenlijk wil hij ook heel graag bij Agent zijn. De vriendschap tussen die twee is hilarisch.

Elk verhaal heeft een leuke twist. Een erg leuk en stoer boek, met mooie prenten en vol grappige gebeurtenissen Niet alleen het verhaal maar vooral ook de prenten spreken aan. Je kan er blijven naar kijken want daarop gebeurt nog veel meer dan de korte zinnen kunnen vertellen. Het boek is voor beginnende lezers erg fijn omdat de zinnen kort en ’to the point’ zijn. De kinderen zijn er gewoon dol op, we hebben het al tientallen keren gelezen!

Sarah met Myrthe, Simon en Dries

 

Meer weten

Dit is het tweede grote verzamelboek van Agent en Boef. Het bevat drie verhalen: De fopmoppen, Het boefvangfeest en De gladde grapjes.

Nieuw

Thema's

Leeftijd

Auteur