Vergelding

Vergelding

Onze recensie

Wat voor het gezin Meuring begint als een uitdagend avontuur verandert snel in een nachtmerrie. Kort nadat ze London achter zich lieten om in Hemloo een romantisch plattelandshotel over te nemen, raakt de veertienjarige Maja verstrikt in een web van akelige ervaringen.

Terwijl de ouders enthousiast aan de slag gaan in ‘De Lijsterbes’, wordt Maja onrustig door de beklemmende sfeer die er hangt. Even later ontdekt ze in het nabijgelegen bos drie lijken, maar de speurtocht van de politie levert niets op. Nog vreemder wordt het als ze de politieagente herkent als één van de dood gewaande personen.

Maja weet niet wat haar overkomen is en ook haar ouders en haar broer staan voor een raadsel. Heeft Maja dit verzonnen? Wat maakt haar zo van streek? Waarom reageren de dorpsbewoners afwijzend? Vreemde personages en gebeurtenissen voeren de lezer verder mee in een spannende jeugdthriller.

Langzaam ontrafelt Tim Bowler het geheim dat in en om het huis rondwaart. Er vallen slachtoffers maar voor Maja en het gezin Meuring loopt alles uiteindelijk goed af. Wanneer de demonen uit het verleden verdreven zijn, kunnen ze met een gerust gemoed hun plannen realiseren.

Nieuw

Thema's

Leeftijd

Auteur