Love Tri@ngle

Love Tri@ngle

Onze recensie

Cris, Diana, Miriam en Luna zijn vier vriendinnen. De wiskundeleraar noemt hen plagend de ‘Fruitella’s’ om hun kleurige kleding en omdat ze af en toe zo plakkerig zijn als die snoepjes. Het verhaal draait om Luna. Zij heeft een date met een jongeman met wie ze al twee maanden chat. Haar vriendinnen volgen dit spannende liefdesavontuur op de voet. Maar de date van Luna verloopt niet vlekkeloos. Angel komt niet opdagen. Toch is het geluk aan haar kant. Terwijl ze de pijn om haar gemiste kans verzacht met een kopje koffie, maakt ze kennis met een andere leuke jongen Alex, die – wat een toeval – hetzelfde boek leest als zij. Er volgt een gezellige babbel.

De bijdehante Alex speelt saxofoon en is schrijver. Hij verwisselt stiekem de exemplaren en laat zijn e-mailadres achter op een bladwijzer in het boek. En dan daagt Angel toch nog op. Een opdracht van zijn baas hield de jonge journalist op. Hij moest een interview afnemen van Katia, een jonge zangeres die erg populair is bij de jeugd. Luna heeft dus een schitterende avond, maar thuis wacht haar een fikse uitbrander.

Ze verzint een paar leugentjes om haar ouders tot bedaren te brengen. Het wordt nog hectischer als even later blijkt dat Mario, een klasgenoot én broer van haar vriendin Miriam ook smoorverliefd is op Luna. Bovendien worden de verschillende aanbidders in hun liefde voor Luna gedwarsboomd door andere ambitieuze jonge vrouwen. Het zangeresje Katia wil de sympathieke Angel graag voor zichzelf inpalmen. Stiefzus Irene verschijnt op het toneel bij Alex. Zij heeft haar oog op haar stiefbroer laten vallen en wil haar rivale buiten spel zetten. Diana ten slotte vindt dat Luna genoeg mannelijke belangstelling heeft en probeert Mario voor zich te winnen.

Love Triangle is een hectisch verhaal waarin de gebeurtenissen elkaar zeer snel opvolgen. Een alwetende verteller informeert ons haast uur per uur wat de hoofdrolspelers op dat moment bezighoudt. De personages communiceren via hun mobieltjes, via mail en chatten op MSN. Onverwachte gebeurtenissen, leugens en misverstanden stapelen zich op.

Nieuw

Thema's

Leeftijd

Auteur